Team

 

Yentl:

img_4021

In 2007 ben ik begonnen met Yentl’s, heel mooie kapsels maken met oog voor de klant. Samen met een heel fijn team zijn we in 2014 verder gaan bouwen aan onze mooie salons. Daarnaast heb ik tot 2015 lesgegeven op de kappersschool en leerlingen begeleid bij het stageproces. Wekelijks geef ik trainingen in de salon en regelmatig volg ik zelf trainingen door het hele land om vernieuwend te blijven voor onze klanten en het beste uit onszelf te halen. Naast de werkzaamheden achter de schermen en het geven van trainingen werk ik ook geregeld mee in de salons.

Manuela:

img_4026

Manuela is sinds juli 2016 het vaste gezicht van onze salon in Zuidland. Hiervoor werkte Manuela afwisselend in de salon in Spijkenisse en in Zuidland. Ze is iedere dag aanwezig in Zuidland. Manuela is een ster in het luisteren naar de wens van de klant en het vertalen hiervan in een mooi en passend kapsel. Ook kan ze heel mooie kleuringen maken passend bij uw huid en kapsel.

Joyce:

img_4020

Joyce werkt sinds juni 2016 bij ons en we kunnen haar nu al niet meer missen. Naast haar geweldige kniptechnieken kan ze ook fantastisch permanenten en fohnen.

Comments are closed.